2 nieuwe franchisenemers voor Anytime Fitness

Datum: juli 31, 2012

Vorige week zijn er bij Anytime Fitness 2 licenties getekend op 1 dag. Er werd een Anytime Fitness licentie ondertekend in Maastricht. Deze nieuwe Anytime Fitness club is een initiatief van Fysiotherapie Heerderrein. Deze club zal na de openingen van Oirsbeek en Geleen de 8e Anytime Fitness club worden die in Limburg is gevestigd.

Daarnaast wordt er binnenkort ook een Anytime Fitness club gevestigd in het ziekenhuis van Emmeloord. Paula en Henry Dekker zijn vele jaren eigenaar van een multifunctioneel fitness centrum, Fitfun, in Emmeloord. “In nauwe samenwerking met een grote (para)medische afdeling in hun meer dan 3000 m² groot Fitfuncentrum, hebben ze de ambitie om met hun Anytime Fitness centrum op de ziekenhuislocatie een brug te slaan tussen recreatieve fitness en verantwoord bewegen voor de gezondheid”, aldus een woordvoerder van de formule.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/2-nieuwe-franchisenemers-voor-Anytime-Fitness.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.