1e Pitch en Putt Golfbaan in Brabant opent in september

Datum: september 4, 2012

Begin april 2012 is er gestart met de aanleg van de Pitch&Putt Golfbaan in Oirschot. Dit wordt de eerste Pitch&Putt Golfbaan in Brabant. De 18-holes baan is aangelegd achter café ’t Kroegske en horecagelegenheid de Stapperij van ondernemer John Schepens. Op 16 september vanaf 13.00 uur zal de baan geopend worden. Op deze dag kunnen bezoekers kennismaken met het spel en geven 2 spelers van de Nederlandse WK selectie demonstraties. Naast de baan in Oirschot, zijn er dit jaar ook Pitch&Putt Golfbanen in Esonstad en Koudum geopend. Daarnaast is er inmiddels gestart met de aanleg van Pitch&Putt Golf Doetinchem. Naar verwachting kan hier medio 2013 gespeeld worden. Pitch&Putt Golf heeft ruim 20 banen in Nederland.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/1e-Pitch-en-Putt-Golfbaan-in-Brabant-opent-in-september.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.