1e franchisenemer Home Instead van start

Datum: februari 12, 2013

Sinds 1 februari kunnen senioren in Nijmegen en omgeving gebruikmaken van niet-medische ondersteuning van Home Instead Thuisservice. Sharon TjonEngSoe en Leonie Baltussen zijn hiermee de 1e franchisenemers van Home Instead. Deze ondernemers raakten vanwege hun werkzaamheden en ervaringen in de gezondheidszorg enthousiast over het Home Instead principe: ‘Bij ons, gaat het om u’. Home Instead Thuisservice Nijmegen is gevestigd aan de Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/1e-franchisenemer-Home-Instead-van-start.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS



Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.