1e C1000 is omgebouwd naar Jumbo

Datum: september 17, 2012

De eerste C1000 in Nederland die wordt omgebouwd tot Jumbo, opende op woensdag 29 augustus de deuren in Deventer. Het betreft de supermarkt van ondernemer Eddie Dijkman en is gevestigd aan de Johannes van Vlotenlaan. Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten was aanwezig bij de opening van deze 2e Jumbo-winkel in Deventer. “Een bijzonder moment. Dit is de eerste van de 300 C1000 winkels die de komende jaren tot Jumbo worden omgebouwd. Tijdens dit ombouwtraject zal de Jumbo-formule worden verrijkt met de beste elementen van C1000. Daarmee kunnen we nog meer tegemoet komen aan de wensen van onze klanten”, aldus Frits van Eerd. De eerste winkels die dit jaar al worden omgebouwd tot Jumbo zijn locaties die volgens  de Nederlandse Mededingautoriteit (NMa) moeten worden afgestoten of C1000 supermarkten waarvoor al langer verbouwplannen bestonden.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/1e-C1000-is-omgebouwd-naar-Jumbo.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.