1e C1000 in Brabant opent onder Jumbo vlag

Datum: oktober 8, 2012

De eerste C1000 in Brabant die werd omgebouwd tot Jumbo opende op woensdag 3 oktober haar deuren in Oirschot. Het gaat om de supermarkt van ondernemer Edward Hamers die is gevestigd aan De Loop. Financieel directeur Ton van Veen van Jumbo Supermarkten was aanwezig bij de opening van deze eerste Jumbo winkel in Oirschot. “Een bijzonder moment. Dit is de eerste Brabantse winkel van de C1000 supermarkten die de komende jaren tot Jumbo worden omgebouwd. Tijdens dit ombouwtraject zal de Jumbo-formule worden verrijkt met de beste elementen van C1000. Op die manier kunnen we als Jumbo nog meer tegemoet komen aan de wensen van de klanten”, aldus Ton van Veen.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/1e-C1000-in-Brabant-opent-onder-Jumbo-vlag.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.