19e Bagels & Beans in Amsterdam

Datum: februari 19, 2013

Op 20 februari opent Bagels & Beans de 19e vestiging in Amsterdam, recht tegenover de hoofdingang van de Universiteit van Amsterdam. Franchiseondernemer Rachid Salhi zal de dagelijkse leiding op zich nemen.

In zijn studententijd kwam Rachid al dagelijks op bezoek bij de 1e vestiging van Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat. Sindsdien was hij gefascineerd door de franchise formule en 15 jaar later is hij verheugd met zijn eigen vestiging. “Het is een toplocatie, met een bijzondere historie. De drie bruggen in de straat zijn vernoemd naar verzetshelden van de Tweede Wereldoorlog. Artis ligt op loopafstand, wat ook als thema terug te zien zal zijn in de bar. Ik hoop dat ik veel studenten mag verwelkomen, zodat die net zoals ikzelf vroeger bij Bagels & Beans een oase van rust zullen vinden.” Bagels & Beans heeft morgen, na de opening van de nieuwe vestiging, 53 bestaande vestigingen in Nederland en 5 vestigingen in voorbereiding.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#bagelsbeans 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.