16de fit20 studio opent in Rotterdam

Datum: september 3, 2012

De dynamische fit20 formule heeft een zestiende vestiging erbij, nu in het prachtige gebouw Blakeburg op de Blaak 20 in Rotterdam. Deze locatie is zowel gericht op de veeleisende zakelijke klant als de consument. Naast de Personal Training zal een voedingscoach en een masseur beschikbaar zijn voor een optimale persoonlijke verzorging om fit te worden en te blijven. De franchisenemers voor fit20 Rotterdam zijn Petra Götzhaber en ex-prof voetballer Delano Hill. Beiden zijn ervaren trainers met een uitstekende staat van dienst.

fit in 20 minuten per week
Franchisenemers Delano Hill en Petra Götzhaber van fit20 Rotterdam.fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding intensief getraind. Altijd op afspraak. Doorde effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. De fit20 formule richt zich opde zakelijke markt, drukbezette mensen met weinig tijd en mensen die niet veel tijd aan sport kwijt willen zijn. Naast Rotterdam zijn er inmiddels vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort (2), Almere, Deventer, Den Bosch, Arnhem, Tilburg, Amsterdam ZO, Eindhoven, Utrecht, Veenendaal, Amsterdam West en Laren.

Bron: fit20

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.