10e franchisenemer voor Quickmediator

Datum: november 4, 2012

Quickmediator heeft een mijlpaal bereikt en dat zijn 10 franchisenemers. Met Dennis Nobrega voor Amsterdam en Sandra Motiram voor Den Haag zijn we hierdoor in weer een paar grote steden vertegenwoordigt. Onze klanten kunnen hierdoor weer beter geholpen worden. De behoefte aan Mediation neemt met de dag toe, des te slechter het gaat, des te beter voor ons. Procederen is niet meer te betalen en kan jaren duren. Het nieuwe Tv programma Pro Deo laat goed zien dat procederen niet de oplossing is, schikken wel. Als mediator bekijk je de zaken anders en kan je beide partijen een onafhankelijke visie geven. Dit zorgt voor oplossing. Als franchiseorganisatie zijn wij heel erg blij met onze nieuwe aanwinsten.

Dennis heeft ervaring in de werving en selectie branche, dus beschikt over veel mensenkennis. Sandra is life planner en kwam al in haar dagelijkse praktijk in contact met allerlei conflicten, van echtscheiding tot arbeidsgeschillen. Quickmediator zit in een stroomversnelling door de huidige economie. Advocaten zijn te duur, Mediation lost het duurzaam op, zonder stress, wel zo fijn.

Bron: Quickmediator

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.