10e editie Franchise & Formule Beurs in 2013

Datum: oktober 2, 2012

De Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! wordt komend jaar gehouden op vrijdag 5 en zaterdag 6 april bij INTRES te Hoevelaken. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om in één dag alle informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen.

Beursorganisator Tom Barten: “We zijn trots dat we deze beurs komend jaar voor de 10e keer gaan organiseren. Ook komend jaar leggen we de nadruk op voorlichting. We zijn verheugd dat de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en het UWV Werkbedrijf een samenwerking met ons zijn aangegaan. Nieuw onderdeel is het ondernemersforum waarbij franchisenemers van grote formules aanwezig zijn op de beursvloer om met beursbezoekers in gesprek te gaan.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#franchisebeurs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.